DIMENSIONERINGSVERKTYG

Förstklassig och bekymmerfri projektering kräver verktyg som utvecklats med omsorg. Climecon har använt sin kunskap och expertis för att ta fram lättanvända och pålitliga program med tillhörande guider. Climecon utvecklar kontinuerligt hjälpmedel åt våra kunder för projektering av en effektiv och korrekt ventilationslösning.

Om Om du vill ha hjälp med planering och projektering av ventilationslösningen för ditt professionella kök kan vi utföra det åt digd.

Plug-in program för MagiCAD och Revit

Climecon har utvecklat plug-in program för AutoCAD och Revit som gör att projekteringsarbetet blir betydligt effektivare.

Val av produkter, teknisk granskning och modellering av produkternas luftflöden sker snabbt och utan att du behöver stänga programmet. Du kan se hur vald produkt fungerar i olika driftsfall och produkten läggs till i projektet med sina egenskaper.

Climecon MagiCAD plug-in program för AutoCAD

Med Climecons MagiCAD- plug-in program använder du Luftdon Vent-X, Kökskåpor Hood-X, Takhuvar Hood-X och Intagsgaller Tuisku-X programmen direkt i AutoCAD.

Climecon MagiCAD plug-in program för Revit

Climecons program Luftdon Vent.-X och Kökskåpor Hood-X finns också tillgängliga för Revit. Man behöver inte stänga programmet, och tilläggsdelen behöver inte MagiCAD-programmet eller licens.

LADDA NER PLUG-IN PROGRAMMEN HÄR

Tillagd i varukorgen