Färdig modell för ventilationsplanen

Med vår planeringstjänst får du de bästa lösningarna för kåpor och ventilationstak, även för mycket krävande professionella kök. För planeringen behöver vi planritning samt uppgifter om utrustningen i köket

Vår tjänst har snabb handläggning och vi erbjuder en modell där luftflöden, tryckfall, ljuddata, injusteringsvärden, samt 3D-mallar ingår – all information som ventilationsprojektören kan komma att behöva i ett och samma paket.

Det är sedan lätt att integrera den färdiga modellen i ventilationsplanen. Vi levererar lösningen i formaten MagiCAD, Revit eller AutoCAD. Vid behov kan vi även genomföra en belysningssimulation för köket med programmet DIALux.

Planeringstjänst för ventilation i professionella kök

Vår planeringstjänst hjälper VVS-projektörer, fastighetsägare och verksamhetsansvariga med planering av ventilationen för professionella kök. Med utgångspunkt från de grunduppgifter vi fått från dig såsom planritning, och typ av köksutrustning  föreslår vi den mest lämpliga lösningen med kåpor och ventilationstak för projektet, inklusive luftmängder.

Behöver du hjälp i planeringen av ditt professionella kök?

Skicka materialet per e-post till vår planeringstjänst

info@sweaer.se

 

Du kan också lämna en planeringsförfrågan med kontaktformuläret nedan.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen